De 7 zekerheden van Ziezo
De 7 zekerheden

van Ziezo

1.Jouw wensen centraal
2.Persoonlijk contact
3.Flexibele opvang snel geregeld
4.Grootste in de regio
5.Ervaren team
6.Financin goed geregeld
7.Continue scholing

1. Jouw wensen centraal
Dit is misschien wel de belangrijkste zekerheid. Het gaat om jouw kind(eren). Die staan bij ons voorop. Indien nodig laten we alles uit handen vallen om er maar voor te zorgen dat het welzijn van je kind voorop staat.

2. Persoonlijk contact
Bij Ziezo staat persoonlijk contact voorop. Zowel met jou en je kinderen als klant als met de gastouder. Wij kennen alle gastouders persoonlijk (sommigen al meer dan 20 jaar) en zijn goed op de hoogte van hun opvangsituatie. Belangrijk voor jou en je kind(eren).

3. Flexibele opvang snel geregeld
Als je snel opvang nodig hebt kan Ziezo ook heel snel schakelen. Flexibiliteit vanuit jouw belang staat daarbij voorop. En altijd met waarborging van de kwaliteit.

4. Grootste in de regio
Voor jou betekent dit vooral dat we veel keuze hebben in gastouders. Samen met jou zorgen we ervoor dat je kind bij de gastouder komt die past bij jouw opvangwensen.

5. Ervaren team. Ziezo bestaat al 25 jaar
We hebben in die tijd al meer dan 4000 kinderen via gastouders op laten vangen. Dat doen we met een ervaren team van pedagogisch opgeleide medewerkers.

6. Financin goed geregeld
Heb je vragen over de kinderopvangtoeslag, wil je hulp bij het aanvragen van de toeslag of wil je de toeslag rechtstreeks naar Ziezo over laten maken. Het kan allemaal. We helpen je graag.

7. Continue scholing
Voor de gastouders van Ziezo en soms ook voor jou als ouder wordt jaarlijks een uitgebreid scholingsprogramma opgesteld. Het blijvend ontwikkelen van de gastouders vinden we heel belangrijk en komt jou en je kind ten goede.

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.