Plekjes vrij!
in Papendrecht
Plekjes vrij!

Op dit moment hebben we plekjes vrij in o.a. Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!

Uitloggen


Papendrecht


Naam: Marianne Been
Woonplaats/wijk: Papendrecht, Molenwijk
Opleiding: verzorgende ig, Voorschoolse educatie Kiki, aanpak kindermishandeling, Ehbo voor kinderen
Ervaring: Ik ben gastouder sinds 2006, heb zelf 4 kinderen van waarvan de 2 oudsten zelfstandig wonen
Gastouder sinds: 2006
Maximaal aantal kinderen: 5
Leeftijd gastkinderen: 0.... t/m 4.....jaar
Ik heb plekjes vrij op: dinsdag en donderdag en vanaf half mei op maandag dinsdag donderdag en vrijdag
Kenmerken: Huiselijkheid, Kleinschalig, Persoonlijke aandacht, Respect, Persoonlijke ontwikkeling en structuur voor houvast.
Wij wonen aan een autovrij hofje waar we bij mooi weer heerlijk kunnen spelen. Op loopafstand hebben we een park en een speeltuin waar we bijna dagelijks komen. Verder hebben wij een hond en kat en buiten in tuin konijnen die we samen worteltjes geven en verzorgen. Gezamenlijk doen we activiteiten, en spelen we gezellig.
Opmerkingen: Nieuwsgierig of verdere vragen? U kunt met mij in contact komen via Gob Ziezo. Kijk ook gerust op mijn website!
Website: Kinderopvang de Boefjes

Naam: Uniek kleinschalige kinderopvang, Linda Bute
Woonplaats/wijk: Papendrecht, Kraaihoek
Opleiding: Verzorgende IG, EHBO voor kinderen, Talentbegeleider (hoogbehaafdheid).
Ervaring: Sinds 2010 doe ik kinderwerk in onze kerk en ben ik moeder van 2 kinderen in de basisschool leeftijd.
Gastouder sinds: 2019
Maximaal aantal kinderen: 3
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 4 jaar
Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Kenmerken: iedereen mag zichzelf zijn en ik vind het heel belangrijk dat een kind zich welkom en veilig voelt, ik hanteer een vast dagritme, als het weer het toe laat gaan we iedere dag naar buiten, we eten gezellig aan tafel, we doen regelmatig creatieve activiteiten.
We wonen in een autovrije straat vlakbij een park en de kinderboerderij. Kinderrijke buurt.
Website: facebook.com/uniekkleinschaligekinderopvang/

Naam: Petra den Boer
Woonplaats/wijk: Papendrecht centrum
Opleiding: Helpende welzijn, Kinder-EHBO en diverse trainingen om up-to-date te blijven.
Ervaring: Kinderen zijn geweldig, in de periode van 0 tot 4 jaar leren ze zo veel! Ik doe dit werk graag, kinderen zijn prachtig, puur en eerlijk, om met ze te mogen werken is elke dag weer feest!
Gastouder sinds: 2002
Maximaal aantal kinderen: 5
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 4 jaar
Ik heb plekjes vrij op: alle dagen van de week!
Kenmerken: ieder kind is uniek en daarmee ook de manier en het tempo waarop ze zich ontwikkelen. Daarom krijgt ieder kind hier alle tijd en ruimte om in een veilige omgeving te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen.
Opmerkingen: We houden van structuur en regelmaat en we gaan graag met de kinderen naar buiten, de wereld verkennen. We hebben een lieve labrador die heel lief is voor de kinderen. Ook hebben we een aquarium met vissen waar de kinderen graag naar kijken.
Website: www.kinderopvangpeetje.nl

Gastouder aan huis bij ouder:
Naam: Mathilde Boogert - van den Berg
Beschikbaar in: Drechtsteden, Molenwaard, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam
Beschikbaar per: In overleg
Beschikbare dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Opleiding: MBO Helpende zorg en welzijn
Leeftijd: 24
Beschikking over een auto: ja
Presentatie: Sinds 3 jaar pas ik elke woensdag op mijn 3 neefjes, ik merk dat ik hier veel energie van krijg en dat dit mij vrolijk maakt. Daardoor heb ik mezelf omgeschoold tot gastouder. Verdere ervaring met kinderen heb ik door jeugdwerk in de kerk en ik heb in Luxemburg in een animatieteam activiteiten voorbereid en uitgevoerd. Ik ben een rustig persoon en kan goed luisteren, ook ben ik oplossingsgericht. Ik vind het leuk om met kinderen te spelen en te leren. Zelf houd ik erg van knutselen en dit doe ik dan ook graag met kinderen! Ook vind ik het erg ontspannend om met de kinderen een stukje te wandelen en om naar speelpleintjes te gaan. De opvang die ik bied is van maandag tot en met vrijdag, tijden in overleg.

Plekjes vrij?! 

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!

Bekijk de plekjes vrij in de regio:

Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.