Plekjes vrij!
in Papendrecht

 

Plekjes vrij!

Slechts een deel van onze 180 beschikbare gastouders kiest ervoor op onze site zichtbaar te zijn. Voor meer plekjes vrij kunt u altijd informeren bij onze bemiddelingsmedewerkers.

De plaatsen staan op alfabetische volgorde.


Papendrecht

Naam: Peetje Kleinschalige Kinderopvang
Woonplaats/wijk: Papendrecht centrum
Opleiding: LBO-C, MBO2 Helpende welzijn, vroeg en voorschoolse educatie Kiki, pedagogisch handelen.
Certificaten; Aanpak kindermishandeling, gezonde hechting, omgaan met echtscheiding, eetplezier en beweegkriebels, gelijkenissen en verschillen tussen hoog sensitief zijn en autisme, babygebaren en EHBO voor kinderen.
Ervaring: Ik werk sinds 2002 als gastouder om bij mijn 3 kinderen te kunnen zijn en om op een leuke manier aan het werk te zijn.
Maximaal aantal kinderen: 5 a 6 kinderen.
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 4 jaar. Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Kenmerken: De kinderen moeten zich geborgen, veilig en welkom voelen. Structuur, ritme en regelmaat is erg belangrijk maar daarbij wordt ook naar het belang en de behoefte van het individuele kind gekeken. We hebben respect voor elkaar zodat het gezellig is en blijft. Iedere dag gaan we, mits het weer het toelaat, naar buiten voor een boodschap, het speelveld of om naar de nabij gelegen kinderboerderij te gaan. Ook kan er in de (zonnige) en kindvriendelijke tuin gespeeld worden. Bij minder goed weer doen we spelletjes, knutselen of spelen we met Kiki (vve).
Opmerkingen: Peetje is flexibel in opvang van de uren en de dagen. Peetje is christelijk maar dringt niets op. Iedereen is gelijk! Peetje is rookvrij en heeft een hond (labrador) en 2 cavia's in de tuin als huisdieren.
Website: www.kinderopvangpeetje.nl

Naam: Gastouderopvang "Kom er bij"
Woonplaats/wijk: Papendrecht westpolder
Opleiding: Opleiding: L.H.N.O. , MBO 2 Helpende Welzijn, kinder EHBO
Certificaten: Aanpak kindermishandeling, Pedagogisch handelen, Kijken naar kinderen, Omgaan met ouders, Spel en speelgoed, Ontwikkeling 0 - 12 jarigen, Hoog sensitief en Autisme
Gastouder sinds: ik ben gastouder sinds 2006 en zelf hebben we 4 volwassen kinderen
Maximaal aantal kinderen: 4 5 kinderen per dag
Leeftijd gastkinderen: ik vang kinderen op tot 4 jaar Ik heb plekjes vrij op: maandag, woensdag en donderdag per direkt
Kenmerken: Het is heel belangrijk dat de kinderen rust en regelmaat hebben in het dagelijks leven. Dit geeft ze herkenning en houvast. Daarom is het goed een ritme in de dag aan te brengen. Voor baby's wordt zoveel mogelijk aangesloten bij het dagritme dat ze thuis gewend zijn, voor de oudere kinderen hebben we een eigen dagritme wat past bij de kinderen. De activiteiten die ik met de kinderen onderneem zijn: knutselen, boekjes lezen, binnen/buiten spelen, lekker wandelen en fietsen ik heb een fietskar dus we kunnen er lekker opuit ook nemen we met mooi weer het fruit mee om dat lekker onderweg op te eten, zingen, dansen, spelletjes dit alles afgestemd op de interesse en ontwikkelingsniveau van het kind. Ik zorg hierbij voor een goede afwisseling tussen rustige en drukkere activiteiten, zodat ze ook hun energie kwijt kunnen. Gastouderopvang 'Kom er bij' is geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere tijden zijn, indien mogelijk, in overleg te regelen. Kom gerust vrijblijvend een praatje maken je krijg van mij een flyer mee om alles nog eens rustig te bekijken en te overwegen.
Opmerkingen: Ik bespreek uitgebreid met de ouders hun wensen en probeer hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Alles is bespreekbaar, het is jullie kindje, waar ik voor mag zorgen, op mag vangen liefdevol en in huiselijke sfeer. Ik hoop je gauw te ontmoeten.
Website: Op de site van GOB Ziezo onder "Locaties".

Naam: Margreet de Boer - van Veen
Woonplaats/wijk: Papendrecht centrum
Opleiding: Huishoudschool, sociaal pedagogisch werk, ehbo
Ervaring: 18 jaar kinderopvang op alle groepen van 0 tot 12 en nu drie en half jaar als gastouder
Gastouder sinds: 2013
Maximaal aantal kinderen: 5
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 4 jaar
Ik heb plekjes vrij op : dinsdag en vanaf oktober 2018 ook de maandag en donderdag
Kenmerken: Persoonlijke aandacht. Iedere dag een vast gezicht. Veilige en schone omgeving in een gezinssituatie. Samen delen, samen spelen. Ontdekken in een kleine groep. Knutselen en buitenspelen.
Opmerkingen: Bent u nieuwsgierig kom dan gerust een keertje langs.
Website: mee bezig wel facebook pagina: Gastouderopvang Margreet De Boer

Naam: Marianne Been
Woonplaats/wijk: Papendrecht, Molenwijk
Opleiding: verzorgende ig, Voorschoolse educatie Kiki, aanpak kindermishandeling, Ehbo voor kinderen
Ervaring: Ik ben gastouder sinds 2006, heb zelf 4 kinderen van waarvan de 2 oudsten zelfstandig wonen
Gastouder sinds: 2006
Maximaal aantal kinderen: 5
Leeftijd gastkinderen: 0.... t/m 4.....jaar
Ik heb plekjes vrij op: dinsdag en donderdag en vanaf half mei op maandag dinsdag donderdag en vrijdag
Kenmerken: Huiselijkheid, Kleinschalig, Persoonlijke aandacht, Respect, Persoonlijke ontwikkeling en structuur voor houvast.
Wij wonen aan een autovrij hofje waar we bij mooi weer heerlijk kunnen spelen. Op loopafstand hebben we een park en een speeltuin waar we bijna dagelijks komen. Verder hebben wij een hond en kat en buiten in tuin konijnen die we samen worteltjes geven en verzorgen. Gezamenlijk doen we activiteiten ,en spelen we gezellig.

Opmerkingen: Nieuwsgierig of verdere vragen? U kunt met mij in contact komen via Gob Ziezo. Kijk ook gerust op mijn website!
Website: Kinderopvang de Boefjes

 

 

?>

Inschrijven of een vraag?

Bel 078-6182148 of vul het contactformulier in,
dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

TOP