Plekjes vrij!
in Molenlanden
Plekjes vrij!

Op dit moment hebben we plekjes vrij in o.a. Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!


Molenwaard

Naam: Agnes Lagendijk Korevaar
Woonplaats/wijk: Oud-Alblas
Opleiding: L.H.N.O en Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
Ervaring: 7 jaar in de thuiszorg en hiervoor ben ik 8 jaar gastouder geweest
Gastouder sinds:
Maximaal aantal kinderen: 6 Leeftijd gastkinderen: 0. t/m 12 jaar
Ik heb plekjes vrij op: in overleg Met ingang van: juli
Kenmerken: Ik hanteer een vast dagritme, we spelen veel buiten, we eten aan tafel, we bidden voor het eten, we gaan regelmatig naar de kinderboerderij, we knutselen Opmerkingen:
Website:

Naam: Silvia de Weerd
Woonplaats/wijk: Brandwijk
Opleiding: Diploma lkc, certificaat van omgaan met ouders, kijken naar de kinderen, EHBO voor kinderen, aanpak kindermishandeling.
Ervaring: sinds 1998 ben ik gastouder en daarvoor 9 jaar op een psz gewerkt
Gastouder sinds: 1998
Maximaal aantal kinderen: 6
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 12 jaar Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Kenmerken: ik hanteer een vast dagritme. Dit houdt in de schoolgaande kinderen naar school brengen, boodschappen doen. Tegen 10 uur gaan we wat eten en drinken en ondertussen wordt er een verhaaltje voorgelezen. Zo tegen half 11 gaan we knutselen ( verven, plakken, tekenen etc.) daarna spelen, met etenstijd ruimen we met elkaar op en gaan gezamenlijk eten hiermee wordt rekening gehouden met het geloof. Na het eten is het bedtijd voor de kleintjes en de anderen gaan spelen. 'S middags doen we vaak kringspelletjes of kleien en als het mooi weer is gaan we naar buiten. Vlakbij hebben we een speeltuintje waar ze kunnen schommelen, klimmen en er is een wip kip.
Opmerkingen: voor elk kind is er persoonlijke aandacht dat houdt in emotionele veiligheid. Persoonlijke competentie leren over normen en waarden het leren omgaan met elkaar. Er is voldoende ruimte om te spelen zowel binnen als buiten. Dat het veilig is voor de kinderen.

Naam: Miranda Stuij ( kinderopvang de Stuijtertjes )
Woonplaats/wijk: Langerak
Opleiding: L.H.N.O, diploma ziekenverzorgende, MBO helpende Zorg en Welzijn in 2010, Diploma Kindercoach in 2018.
Ervaring: 4 eigen kinderen waarvan 3 de deur uit. Oppas voor buurkinderen en later gastouder 4 dagen per week, nu 2,5 dag voor kinderen tot 4 jaar.
Gastouder sinds: 2005
Maximaal aantal kinderen: 4 kinderen tot 4 jaar
Ik heb plekjes vrij op: maandag en donderdag de hele dag en op woensdagmorgen
Kenmerken: Ieder kind is uniek en ieder kind is waardevol! Een veilige vertrouwde plek om te groeien en te spelen, dat vind ik belangrijk en wil ik bieden! Een oppasdag heeft een vast ritme met rustmomenten zo nodig. We gaan vaak naar buiten en werken met allerlei leuke maandthema`s. Voorlezen, knutselen, liedjes zingen, vrij spelen het hoort er allemaal bij.
Neem gerust contact op om kennis te maken!
Website:facebook.com/gastoudermirandastuij

Plekjes vrij?! 

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!

Bekijk de plekjes vrij in de regio:

Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.