Plekjes vrij!

in Molenwaard

 

Plekjes vrij!

Naam: Chantal Versluis
Woonplaats/wijk: Streefkerk
Opleiding: Medewerker Maatschappelijke Zorg, Kinder en baby EHBO.
Ervaring: 10 jaar in de zorg gewerkt, oppas van 3 meiden en ik heb een dochter van 4 jaar oud.
Gastouder sinds: juni 2019
Maximaal aantal kinderen: 5
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 12 jaar
Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Kenmerken: Er wordt een vast dagritme gehanteerd en in grote lijnen wordt er aan het dagprogramma gehouden, schoolkinderen worden naar school gebracht/gehaald, elke dag buiten spelen, elke dag worden er activiteiten gedaan (knutselen, tekenen, kleien, naar de speeltuin enz.), samen eten en drinken aan tafel
Opmerkingen: Gezelligheid en lachen met elkaar is belangrijk, huiselijke sfeer met een kindvriendelijke poes, buiten een groot plein waar gespeeld kan worden, respect voor ieders geloofsovertuiging
Website: https://gastouderstreefkerk.wixsite.com/bijchantal 

 

 

Slechts een deel van onze 180 beschikbare gastouders kiest ervoor op onze site zichtbaar te zijn. Voor meer plekjes vrij kunt u altijd informeren bij onze bemiddelingsmedewerkers.

De plaatsen staan op alfabetische volgorde.


Molenwaard

Naam: Agnes Lagendijk Korevaar
Woonplaats/wijk: Oud-Alblas
Opleiding: L.H.N.O en Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
Ervaring: 7 jaar in de thuiszorg en hiervoor ben ik 8 jaar gastouder geweest
Gastouder sinds:
Maximaal aantal kinderen: 6 Leeftijd gastkinderen: 0. t/m 12 jaar
Ik heb plekjes vrij op: in overleg Met ingang van: juli Kenmerken: Ik hanteer een vast dagritme, we spelen veel buiten, we eten aan tafel, we bidden voor het eten, we gaan regelmatig naar de kinderboerderij, we knutselen Opmerkingen:
Website:

Naam: Silvia de Weerd
Woonplaats/wijk: Brandwijk
Opleiding: Diploma lkc, certificaat van omgaan met ouders, kijken naar de kinderen, EHBO voor kinderen, aanpak kindermishandeling.
Ervaring: sinds 1998 ben ik gastouder en daarvoor 9 jaar op een psz gewerkt
Gastouder sinds: 1998
Maximaal aantal kinderen: 6
Leeftijd gastkinderen: 0 t/m 12 jaar Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Kenmerken: ik hanteer een vast dagritme. Dit houdt in de schoolgaande kinderen naar school brengen, boodschappen doen. Tegen 10 uur gaan we wat eten en drinken en ondertussen wordt er een verhaaltje voorgelezen. Zo tegen half 11 gaan we knutselen ( verven, plakken, tekenen etc.) daarna spelen, met etenstijd ruimen we met elkaar op en gaan gezamenlijk eten hiermee wordt rekening gehouden met het geloof. Na het eten is het bedtijd voor de kleintjes en de anderen gaan spelen. 'S middags doen we vaak kringspelletjes of kleien en als het mooi weer is gaan we naar buiten. Vlakbij hebben we een speeltuintje waar ze kunnen schommelen, klimmen en er is een wip kip.
Opmerkingen: voor elk kind is er persoonlijke aandacht dat houdt in emotionele veiligheid. Persoonlijke competentie leren over normen en waarden het leren omgaan met elkaar. Er is voldoende ruimte om te spelen zowel binnen als buiten. Dat het veilig is voor de kinderen.

?>

Inschrijven of een vraag?

Bel 078-6182148 of vul het contactformulier in,
dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

TOP