Plekjes vrij!
in Hendrik Ido Ambacht
Plekjes vrij!

Op dit moment hebben we plekjes vrij in o.a. Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!


Hendrik Ido Ambacht

Naam: Yvonne Brilman (kleinschalige Kinderopvang Brilsmurf)
Woonplaats/wijk: Hendrik-Ido-Ambacht, binnen 4 minuten zit u op de A16
Opleiding: VWO/HBO en alle diploma's om als gastouder te mogen werken
Ervaring: ruim 25 jaar
Gastouder sinds: eerst particulier en sinds 2008 via Gastouderbureau Ziezo
Maximaal aantal kinderen: bij voorkeur 4 of 5
Leeftijd gastkinderen: 0 tot 4 jaar
Ik heb plekjes vrij op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is mijn vrije dag
Kenmerken: Mijn motto is: Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Regelmaat en rust zijn twee belangrijke pijlers binnen de opvang. Ik heb speelgoed, boeken, spellen en puzzels voor alle leeftijden. Ik ga veel naar buiten met de kinderen.
Opmerkingen: Eten en drinken doe ik altijd met de kinderen aan tafel. Zelf bid/dank ik voor/na het eten, als u dat op prijs stelt doe ik dit ook met de kinderen. Zelf ben ik niet zo'n TV-kijker. Als de kinderen TV kijken is dit niet vaker dan 1 keer per dag en ongeveer een half uur tot drie kwartier, eigenlijk alleen door de kindjes die tussen de middag niet meer slapen.
Website: www.kinderopvangbrilsmurf.nl

Plekjes vrij?! 

De getoonde selectie van gastouders is niet uitputtend! Een groot aantal gastouders wenst niet in de publiciteit te treden. Neem voor meer plekjes vrij daarom altijd contact met ons op!

Bekijk de plekjes vrij in de regio:

Alblasserdam , Barendrecht, Bergambacht, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.