invulformulier verbergen
Voor ouders

Kiest u voor opvang bij Gastouderbureau Ziezo?

     Ja, ik schrijf mij in
    
Offerte aanvragen (incl. informatiepakket):
     opvang bij de ouder of bij de gastouder thuis


Voor gastouders

Informatiepakket over:
     opvang bij de gastouder thuis
     opvang bij de ouders thuis
     zelfstandig ondernemerschap: Franch and Free

Aanmeldingsformulier gastouder
     aanmeldingsformulier gastouderkinderopvang met het vertrouwen van thuis

Bel direct: 078-6182148

Logo ZiezoWij werken met:

GobZiezo werkt samen met KIKI

Brancheorganisatie Kinderopvang

Algemeen


Gastouderbureau Ziezo wil voortdurend in contact komen met mensen die plezier hebben in en ervaring hebben met het omgaan met kinderen van 0 tot 13 jaar. Volwassenen die voldoende tijd en ruimte willen maken om de zorg voor kinderen te combineren met het eigen gezin. En wellicht iets willen bijverdienen.

Ondersteuning

Gastouders doen zelfstandig werk. Bij Ziezo kunnen zij de ondersteuning verwachten van een professionele organisatie die goed thuis is in alle facetten van de gastouderopvang. Naast de verantwoordelijkheid voor de kinderen vervult de gastouder ook een belangrijke rol in het contact met de ouders. De vaste bemiddelingsmedewerker begeleidt de gastouder bij dit alles door o.a. te helpen heldere afspraken te maken bij de start van de opvang, de gastouder regelmatig te bezoeken en beschikbaar te zjn voor advies. Gastouderbureau Ziezo onderscheidt zich door voortdurend te investeren in het netwerk van gastouders door hen steeds weer de mogelijkheid te bieden zich als professioneel gastouder (verder) te ontwikkelen.Gastouders staan er bij Ziezo nooit alleen voor!

Criteria

Gastouderbureau Ziezo vraagt van haar gastouders te werken binnen de regels van de Wet Kinderopvang. Er gelden o.a. eisen ten aanzien van opleiding, een Verklaring Omtrent het gedrag, pedagogische vaardigheden, het aantal op te vangen kinderen, veiligheid en hygiëne en de mogelijkheid voor kinderen om te eten, te spelen en te slapen. Als de gastouder aan alle eisen voldoet, wordt zij door Ziezo aangemeld bij de gemeente voor registratie in het Landelijk Register Kinderopvang. Na een inspectiebezoek door een GGD-inspecteur bij de gastouder thuis kan de gastouder in het register worden opgenomen. Uiteraard kan de aspirant-gastouder bij dit alles rekenen op begeleiding door de bemiddelingsmedewerker.

Ter illustratie een referentie van een gastouder:
"Ik heb heel goede ervaringen met dit gastouderbureau, professionele mensen aan het werk. Alle vragen worden correct en op tijd behandeld. Ze doen er alles aan om de gastouders en ouders te begeleiden. Alle papieren zijn keurig in orde en de betalingen worden op tijd overgemaakt. Een dikke pluim!"

U kunt hier de geldende selectiecriteria downloaden. Via de informatiebalk aan de zijkant van de website kunt u een uitgebreid informatiepakket aanvragen.


Downloads:


Selectie-criteria-GO.doc

Heeft u een vraag?

Laat uw reactie achter en wij bellen u terug.

Gastouderbureau Ziezo

Poldermolen 4, 3352 TH Papendrecht

Tel: 078-6182148

Email: info@gobziezo.nl

Kvk: 53036034

LRKnummer: 570617935