invulformulier verbergen
Voor ouders

Kiest u voor opvang bij Gastouderbureau Ziezo?

     Ja, ik schrijf mij in
    
Offerte aanvragen (incl. informatiepakket):
     opvang bij de ouder of bij de gastouder thuis


Voor gastouders

Informatiepakket over:
     opvang bij de gastouder thuis
     opvang bij de ouders thuis
     zelfstandig ondernemerschap: Franch and Free

Aanmeldingsformulier gastouder
     aanmeldingsformulier gastouderkinderopvang met het vertrouwen van thuis

Bel direct: 078-6182148

Opvang bij de ouder thuis

Logo ZiezoWij werken met:

GobZiezo werkt samen met KIKI

Brancheorganisatie Kinderopvang

Algemeen


Heeft u passie voor het werken met kinderen en combineert u dit het liefst met een baan buitenshuis? Ziezo biedt u de mogelijkheid gastouder te worden bij de kinderen thuis: kinderopvang met een heel eigen dimensie. Als gastouder vervult u een belangrijke rol in het leven van de kinderen; u maakt immers een aantal dagen per week deel uit van het gezin. U neemt de ouders de zorg voor de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving uit handen. En dat schept vaak een bijzondere band. Het spreekt voor zich dat een goede "klik" tussen gastouder en het gezin cruciaal is; Ziezo ziet het als een belangrijke taak de juiste mensen aan elkaar voor te stellen en een goede communicatie onderling te bevorderen.

Opvang bij ouders thuis valt onder de zgn. “regeling dienstverlening aan huis”. Deze vindt plaats onder de volgende voorwaarden:
- de ouder en gastouder gaan een dienstverband met elkaar aan
- de gastouder recht heeft op het wettelijk minimumloon, vakantiegeld, vakantiedagen en 6 weken doorbetaling bij ziekte
- de opvang vindt maximaal drie dagen per week door dezelfde gastouder plaats
- onder deze voorwaarden hoeft de ouder geen sociale lasten af te dragen aan de belastingdienst
 

Ondersteuning

Gastouders doen zelfstandig werk. Bij Ziezo kunnen zij de ondersteuning verwachten van een professionele organisatie die goed thuis is in alle facetten van de gastouderopvang. Gastouderbureau Ziezo onderscheidt zich door voortdurend te investeren in het netwerk van gastouders door hen steeds weer de mogelijkheid te bieden zich als professioneel gastouder (verder) te ontwikkelen.Gastouders staan er bij Ziezo nooit alleen voor!

Criteria

Gastouderbureau Ziezo vraagt van haar gastouders te werken binnen de regels van de Wet Kinderopvang. Er gelden o.a. eisen ten aanzien van opleiding, een Verklaring Omtrent het gedrag, pedagogische vaardigheden en kinder-ehbo. Daarnaast dient de opvangwoning aan eisen te voldoen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Samen met de ouders en de gastouder zorgt Ziezo ervoor dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan zodat de opvang kan worden geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Ter illustratie een referentie van een gastouder:
"Ik heb heel goede ervaringen met dit gastouderbureau, professionele mensen aan het werk. Alle vragen worden correct en op tijd behandeld. Ze doen er alles aan om de gastouders en ouders te begeleiden. Alle papieren zijn keurig in orde en de betalingen worden op tijd overgemaakt. Een dikke pluim!"

U kunt hier de geldende selectiecriteria downloaden. Via de informatiebalk aan de zijkant van de website kunt u een uitgebreid informatiepakket voor opvang aan huis aanvragen.


Heeft u een vraag?

Laat uw reactie achter en wij bellen u terug.

Gastouderbureau Ziezo

Poldermolen 4, 3352 TH Papendrecht

Tel: 078-6182148

Email: info@gobziezo.nl

Kvk: 53036034

LRKnummer: 570617935