invulformulier verbergen
Voor ouders

Kiest u voor opvang bij Gastouderbureau Ziezo?

     Ja, ik schrijf mij in
    
Offerte aanvragen (incl. informatiepakket):
     opvang bij de ouder of bij de gastouder thuis


Voor gastouders

Informatiepakket over:
     opvang bij de gastouder thuis
     opvang bij de ouders thuis
     zelfstandig ondernemerschap: Franch and Free

Aanmeldingsformulier gastouder
     aanmeldingsformulier gastouderkinderopvang met het vertrouwen van thuis

Bel direct: 078-6182148

Logo ZiezoWij werken met:

GobZiezo werkt samen met KIKI

Brancheorganisatie Kinderopvang

Ziezo...een vertrouwd adres

Ouders weten wat goed is voor hun kind. Dit geldt ook bij het maken van een keuze uit de verschillende vormen van kinderopvang. Opvang door een gastouder is een goede keus voor ouders die individuele aandacht belangrijk vinden voor hun kind. Ouders kunnen kiezen voor opvang bij de gastouder thuis: kleinschalig, flexibel, dichtbij huis of juist bij het werk. De opvang kan ook plaats vinden bij de kinderen thuis.

Gastouderopvang via Ziezo heeft daarnaast een financieel voordeel: ouders betalen alleen de afgenomen uren. Dus geen extra uren aan het begin of einde van de dag en geen doorbetaalde vakanties.

De medewerkers van gastouderbureau Ziezo zijn pedagogisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de gastouderopvang. Ouders en gastouders kunnen rekenen op zorgvuldige selectie en bemiddeling voorafgaand aan de opvang. Ook gedurende de opvang is persoonlijk contact met de gastouder en de ouder de basis van ons werk.

Gastouderbureau Ziezo is het adres voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in de regio's: Dordrecht/Alblasserwaard, Krimpenerwaard,Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Den Haag/Leiden, Gouda, Gorinchem, Breda en Utrecht. Onze ruim 180 gastouders zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Heeft u een vraag?

Laat uw reactie achter en wij bellen u terug.

Gastouderbureau Ziezo

Poldermolen 4, 3352 TH Papendrecht

Tel: 078-6182148

Email: info@gobziezo.nl

Kvk: 53036034

LRKnummer: 570617935