invulformulier verbergen
Voor ouders

Kiest u voor opvang bij Gastouderbureau Ziezo?

     Ja, ik schrijf mij in
    
Offerte aanvragen (incl. informatiepakket):
     opvang bij de ouder of bij de gastouder thuis


Voor gastouders

Informatiepakket over:
     opvang bij de gastouder thuis
     opvang bij de ouders thuis
     zelfstandig ondernemerschap: Franch and Free

Aanmeldingsformulier gastouder
     aanmeldingsformulier gastouderkinderopvang met het vertrouwen van thuis

Bel direct: 078-6182148

Logo ZiezoWij werken met:

GobZiezo werkt samen met KIKI

Brancheorganisatie Kinderopvang

Certificaat TINK-training voor tweede groep gastouders


Op 7 maart ontvingen 21 gastouders hun certificaat voor de eerste twee onderdelen van de training taal- en interactievaardigheden. Onderwerpen: sensitieve responsiviteit (herken je de signalen van kinderen en hoe regaeer je daarop?) en respect voor de autonomie (sta erbij stil dat ieder kind, hoe klein ook, een zelfstandig individu is. Respecteer hun eigenheid en grenzen en stimuleer hen zoveel mogelijk zelf te doen zodat hun zelfvertrouwen groeit).
Door zelf filmpjes te maken tijdens het werken met de kinderen, worden de gastouders zich bewust van hun rol en houding. En door ze te delen met collega-gastouders zien zij anderen aan het werk en krijgen zij feedback. En dat dit ogen opent, blijkt wel uit de reacties van de gastouders:

" Ik ben al zoveel jaren gastouder, maar hier was ik me nog niet van bewust. Nooit gedacht dat ik hier zoveel van zou leren!". En: "ik merk dat ik mijn werk nu al anders doe. Ben me meer bewust van mijn handelen en pak een aantal dingen echt anders aan!"

Ziezo streeft er voortdurend naar de professionaliteit van de gastouders te verhogen. We hebben voldoende expertise in huis om trainingen zelf te geven en onze gastouders te coachen. Dat versterkt ook nog eens onze band met de gastouders waardoor zij zich veilig genoeg voelen deel te nemen en te leren. En dat komt de ontwikkeling van de kinderen ten goede. 


Heeft u een vraag?

Laat uw reactie achter en wij bellen u terug.

Gastouderbureau Ziezo

Poldermolen 4, 3352 TH Papendrecht

Tel: 078-6182148

Email: info@gobziezo.nl

Kvk: 53036034

LRKnummer: 570617935