Ons team

 

 

Ontdek onze
Geschiedenis

 

Gastouderbureau Ziezo is ontstaan door samenvoeging van meerdere (regionale) bureaus voor gastouderopvang (actief sinds 1993) en functioneert sinds januari 2005 als een zelfstandige organisatie. Kwaliteit, uitstekende service, flexibiliteit, eerlijke tarieven, en een duurzame bedrijfsvoering vormen ons DNA. De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de kinderopvang en zijn pedagogisch opgeleid.

Vanuit ons kantoor in Papendrecht bedienen wij de Drechtsteden, regio Rotterdam, Den Haag en omstreken en de regio Utrecht. Ons werkgebied wordt alsmaar groter, maar groot worden is geen doel op zich. Het is veelal het gevolg van mond-tot-mond reclame onder de vele tevreden ouders en gastouders die wij van dienst mogen zijn.

 

De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de
kinderopvang en zijn pedagogisch opgeleid.

 

Ons team

Roderick van Gelderen

Roderick van Gelderen

directeur

Als vader van een kleuter en een dreumes, weet ik mij prima te verplaatsen in de schoenen van andere ouders met wie ik regelmatig ervaringen uitwissel. In mijn rol als directeur van Gastouderbureau Ziezo streef ik, samen met mijn gewaardeerde collega’s, naar kwaliteit, eerlijke tarieven en ongeëvenaarde service. Een veilige plek voor kinderen, in een vertrouwde, huiselijke, omgeving; daar gaat het bij gastouderopvang om! In de praktijk komt daar heel veel bij kijken. Ik nodig u daarom van harte uit om met ons in gesprek te gaan en gezamenlijk te bekijken hoe wij elkaar kunnen versterken.

Anita Casteleijn

Anita Casteleijn

bemiddelingsmedewerker Alblasserwaard/Papendrecht

Een geschikte gastouder vinden voor de kinderen van werkende ouders is voor mij steeds weer een nieuwe uitdaging. Het voldoen aan de wensen van ouders maar vooral een veilige plek waar een kind zichzelf mag zijn , zich in eigen tempo kan ontwikkelen en vooral veel plezier mag hebben. Het persoonlijke contact met ouders vind ik heel fijn maar ook belangrijk om juiste informatie te geven en voor het zoeken van een geschikte gastouder. Met gastouders heb ik regelmatig contact telefonisch en bezoekjes, waar voldoende tijd voor is. Ik vind het belangrijk dat we een goede band hebben en dat zij weten dat zij bij mij terecht kunnen. Dit alles komt uiteindelijk ten goede van de kinderen. En daar doe ik het voor.

Myra Vervaart

Myra Vervaart

bemiddelingsmedewerker Barendrecht/Albrandswaard

Het geeft een enorme kick als je de juiste match kunt maken tussen vraag- en gastouder. Dat is waar ik iedere dag voor ga. Verder is het persoonlijke contact, waar we bij Ziezo voor staan, voor mij ook erg belangrijk. Hoe beter ik de vraag- en gastouder ken, hoe beter ik kan koppelen! Tenslotte vind ik het ook heel fijn om gastouders te kunnen helpen met zaken waar ze tegenaan lopen.

Hotske van Roekel

Hotske van Roekel

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Zwijndrecht & aandachtsfunctionaris

Zelfs na bijna 25 jaar geeft het me dagelijks plezier en voldoening om een mooie combinatie te maken tussen ouder(s), kind(eren) en gastouder. Ook als de situatie in een gezin meer zorg en aandacht vraagt, wil ik graag iets kunnen betekenen en zal zeker zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Angela Eckebus

Angela Eckebus

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Hendrik Ido Ambacht

De belangrijkste uitdaging: het beste plekje vinden voor ieder kind. Daar zet ik mij voor in; door veel kontakt te hebben met onze gastouders kan ik goed inschatten welke match de beste is. Ouders brengen immers hun kostbaarste bezit bij de gastouder. Het geeft altijd weer veel voldoening als ouders en gastouders tevreden zijn en de kinderen een fijne tijd hebben bij de gastouder!

Els Hendriksen

Els Hendriksen

bemiddelingsmedewerker Alblasserdam, Papendrecht, Barendrecht/Rotterdam

Ik vind het belangrijk dat kinderen een opvangplek hebben waar zij zich veilig voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Gastouderopvang is maatwerk, daarom vind ik het persoonlijk contact met ouders en gastouders zo belangrijk. Om zodoende de juiste koppeling tussen ouders en gastouders te kunnen maken. Maar ook om de opvang, als deze eenmaal loopt, te begeleiden. Tijdens mijn bezoeken aan gastouders haal ik er dan ook veel voldoening uit als ik zie dat een kind op de juiste plek zit.

Isabel Zijdemans

Isabel Zijdemans

financieel medewerker

Je kindje bij de kinderopvang brengen waar je een goed gevoel bij hebt, dat vind ik belangrijk. En dat moet financieel natuurlijk goed geregeld zijn. Vragen over financiën en het recht op kinderopvangtoeslag kunt u aan mij stellen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen en wijzigen van de kinderopvangtoeslag en het eventueel aanleveren van gegevens aan de belastingdienst dan help ik u graag.

Nel Olsthoorn

Nel Olsthoorn

financieel medewerker

Als financieel medewerker ben ik werkzaam op de boekhouding. Naast dat ik de facturen maak voor gast- en vraagouders ben ik druk bezig met diverse boekhoudkundige werkzaamheden. Uiteraard beantwoord ik graag alle voorkomende vragen etc. van de gast- en vraagouders. Nauwkeurigheid, kwaliteit en doen wat je afspreekt vind ik heel belangrijk in mijn functie.

Conny de Jong

Conny de Jong

administratief medewerker

Als u naar gastouderbureau Ziezo belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Verder ben ik binnen Ziezo verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens en maak ik o.a. de offertes en plaatsingsbewijzen. Uiteraard doe ik dit zo nauwkeurig mogelijk zodat u de juiste gegevens heeft voor uw aanvraag van de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Elke dag weer een uitdaging!

Quintine de Koning

Quintine de Koning

bemiddelingsmedewerker Utrecht e.o.

Mijn naam is Quintine de Koning. Opvang in een veilige en geborgen omgeving met veel persoonlijke aandacht, dat is wat gastouderopvang zo uniek maakt! Een plek waarin uw kind zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt zodat hij of zij kan uitbloeien tot een mooi mens. Voor u als vraagouder is het belangrijk te weten dat al onze gastouders volledig gediplomeerd zijn en hoogwaardige opvang bieden. Dit wordt nog eens versterkt door ons uitgebreide bijscholingsprogramma waarmee de gastouder zich blijft professionaliseren. Begeleiden van de gastouder staat bij ons voorop. Persoonlijk contact, service en goede bereikbaarheid vinden we erg belangrijk en u kunt van ons dan ook altijd een snelle reactie verwachten.

Beleid en kwaliteit 


Ziezo werkt uitsluitend samen met gediplomeerde gastouders die opgenomen zijn in het Landelijk Register Kinderopvang. De gastouder werkt volgens ons pedagogisch beleidsplan, waarin o.a. het aantal op te vangen kinderen, de beschikbare speelruimte en richtlijnen voor het pedagogisch handelen worden uitgewerkt. Daarmee bewaken we de kwaliteit. De vaste bemiddelingsmedewerker ondersteunt de gastouder hierbij.

Daarnaast voldoet de woning van de gastouder aan de kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.


Gastouderbureau Ziezo voldoet aan de eisen zoals die zijn opgenomen in de Wet Kinderopvang en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 570617935. Ziezo krijgt voor de naleving van de regels in de Wet Kinderopvang jaarlijks controle van de GGD.

Het meest recente inspectierapport is in te zien op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

 

 

 

Samengevat ben je verzekerd van onze 7 zekerheden.
De 7 zekerheden

van Ziezo

1. Jouw wensen centraal
2. Persoonlijk contact
3. Flexibele opvang snel geregeld
4. Grootste in de regio
5. Ervaren team
6. Financiën goed geregeld
7. Continue scholing

Inschrijven of een vraag?

Bel 078-6182148 of vul het contactformulier in,
dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

TOP