Ons team

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de
kinderopvang en zijn pedagogisch opgeleid.

Roderick van Gelderen

Roderick van Gelderen

directeur Hoofdkantoor Den Haag

Als vader van twee kinderen en zelf jarenlang opgevangen door gastouders, lijkt de gastouderopvang mij op het lijf geschreven. Alhoewel ik de financiële markten nog wel eens mis, moet ik eerlijk bekennen dat het besturen van een gastouderbureau mij veel voldoening geeft.

Mijn ideaal is om Gastouderbureau Ziezo uit te laten groeien tot een middelgrote organisatie, die professionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Alles moet kloppen: een goede balans, de samenhang; dat is het streven.

Myra Vervaart

Myra Vervaart

bemiddelingsmedewerker Barendrecht/Albrandswaard

Het geeft een enorme kick als je de juiste match kunt maken tussen vraag- en gastouder. Dat is waar ik iedere dag voor ga. Verder is het persoonlijke contact, waar we bij Ziezo voor staan, voor mij ook erg belangrijk. Hoe beter ik de vraag- en gastouder ken, hoe beter ik kan koppelen! Tenslotte vind ik het ook heel fijn om gastouders te kunnen helpen met zaken waar ze tegenaan lopen.

Hotske van Roekel

Hotske van Roekel

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Zwijndrecht & aandachtsfunctionaris

Zelfs na bijna 25 jaar geeft het me dagelijks plezier en voldoening om een mooie combinatie te maken tussen ouder(s), kind(eren) en gastouder. Ook als de situatie in een gezin meer zorg en aandacht vraagt, wil ik graag iets kunnen betekenen en zal zeker zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Angela Eckebus

Angela Eckebus

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Hendrik Ido Ambacht

De belangrijkste uitdaging: het beste plekje vinden voor ieder kind. Daar zet ik mij voor in; door veel kontakt te hebben met onze gastouders kan ik goed inschatten welke match de beste is. Ouders brengen immers hun kostbaarste bezit bij de gastouder. Het geeft altijd weer veel voldoening als ouders en gastouders tevreden zijn en de kinderen een fijne tijd hebben bij de gastouder!

Els Hendriksen

Els Hendriksen

bemiddelingsmedewerker Alblasserdam, Papendrecht, Barendrecht/Rotterdam

Ik vind het belangrijk dat kinderen een opvangplek hebben waar zij zich veilig voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Gastouderopvang is maatwerk, daarom vind ik het persoonlijk contact met ouders en gastouders zo belangrijk. Om zodoende de juiste koppeling tussen ouders en gastouders te kunnen maken. Maar ook om de opvang, als deze eenmaal loopt, te begeleiden. Tijdens mijn bezoeken aan gastouders haal ik er dan ook veel voldoening uit als ik zie dat een kind op de juiste plek zit.

Isabel Zijdemans

Isabel Zijdemans

financieel medewerker

Je kindje bij de kinderopvang brengen waar je een goed gevoel bij hebt, dat vind ik belangrijk. En dat moet financieel natuurlijk goed geregeld zijn. Vragen over financiën en het recht op kinderopvangtoeslag kunt u aan mij stellen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen en wijzigen van de kinderopvangtoeslag en het eventueel aanleveren van gegevens aan de belastingdienst dan help ik u graag.

Conny de Jong

Conny de Jong

administratief medewerker

Als u naar gastouderbureau Ziezo belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Verder ben ik binnen Ziezo verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens en maak ik o.a. de offertes en plaatsingsbewijzen. Uiteraard doe ik dit zo nauwkeurig mogelijk zodat u de juiste gegevens heeft voor uw aanvraag van de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Elke dag weer een uitdaging!

Laura van Helden

Laura van Helden

bemiddelingsmewerker regio Utrecht

Perry Warnar

Perry Warnar

Senior bemiddelingsmedewerker/teamleider regio Papendrecht

Mijn naam is Perry. Als teamleider van regiokantoor Papendrecht zijn mijn voornaamste taken om erop toe te zien dat de interne communicatie vlekkeloos verloopt en de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal is.

Ik vind het belangrijk om vanuit mijn positie een veilige en geborgen plek te kunnen bieden aan de kinderen, waarin zij zich welkom en gezien voelen, de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken.

De kinderopvang spreekt mij nog net zo zeer aan als 23 jaar terug. Ik kan bogen op ruime ervaring: als manager, coach en pedagoog.

Je kunt mij altijd benaderen voor belangrijke en minder belangrijke zaken. Ik neem dan graag de tijd voor jou.

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.