Ons team

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de
kinderopvang en zijn pedagogisch opgeleid.

Roderick van Gelderen

Roderick van Gelderen

directeur Hoofdkantoor Den Haag

Als vader van een kleuter en een dreumes, weet ik mij prima te verplaatsen in de schoenen van andere ouders met wie ik regelmatig ervaringen uitwissel. In mijn rol als directeur van Gastouderbureau Ziezo streef ik, samen met mijn gewaardeerde collega’s, naar kwaliteit, eerlijke tarieven en ongeëvenaarde service. Een veilige plek voor kinderen, in een vertrouwde, huiselijke, omgeving; daar gaat het bij gastouderopvang om! In de praktijk komt daar heel veel bij kijken. Ik nodig u daarom van harte uit om met ons in gesprek te gaan en gezamenlijk te bekijken hoe wij elkaar kunnen versterken.

Anita Casteleijn

Anita Casteleijn

bemiddelingsmedewerker Alblasserwaard/Papendrecht

Een geschikte gastouder vinden voor de kinderen van werkende ouders is voor mij steeds weer een nieuwe uitdaging. Het voldoen aan de wensen van ouders maar vooral een veilige plek waar een kind zichzelf mag zijn , zich in eigen tempo kan ontwikkelen en vooral veel plezier mag hebben. Het persoonlijke contact met ouders vind ik heel fijn maar ook belangrijk om juiste informatie te geven en voor het zoeken van een geschikte gastouder. Met gastouders heb ik regelmatig contact telefonisch en bezoekjes, waar voldoende tijd voor is. Ik vind het belangrijk dat we een goede band hebben en dat zij weten dat zij bij mij terecht kunnen. Dit alles komt uiteindelijk ten goede van de kinderen. En daar doe ik het voor.

Myra Vervaart

Myra Vervaart

bemiddelingsmedewerker Barendrecht/Albrandswaard

Het geeft een enorme kick als je de juiste match kunt maken tussen vraag- en gastouder. Dat is waar ik iedere dag voor ga. Verder is het persoonlijke contact, waar we bij Ziezo voor staan, voor mij ook erg belangrijk. Hoe beter ik de vraag- en gastouder ken, hoe beter ik kan koppelen! Tenslotte vind ik het ook heel fijn om gastouders te kunnen helpen met zaken waar ze tegenaan lopen.

Hotske van Roekel

Hotske van Roekel

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Zwijndrecht & aandachtsfunctionaris

Zelfs na bijna 25 jaar geeft het me dagelijks plezier en voldoening om een mooie combinatie te maken tussen ouder(s), kind(eren) en gastouder. Ook als de situatie in een gezin meer zorg en aandacht vraagt, wil ik graag iets kunnen betekenen en zal zeker zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Angela Eckebus

Angela Eckebus

bemiddelingsmedewerker Dordrecht/Sliedrecht/Hendrik Ido Ambacht

De belangrijkste uitdaging: het beste plekje vinden voor ieder kind. Daar zet ik mij voor in; door veel kontakt te hebben met onze gastouders kan ik goed inschatten welke match de beste is. Ouders brengen immers hun kostbaarste bezit bij de gastouder. Het geeft altijd weer veel voldoening als ouders en gastouders tevreden zijn en de kinderen een fijne tijd hebben bij de gastouder!

Els Hendriksen

Els Hendriksen

bemiddelingsmedewerker Alblasserdam, Papendrecht, Barendrecht/Rotterdam

Ik vind het belangrijk dat kinderen een opvangplek hebben waar zij zich veilig voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Gastouderopvang is maatwerk, daarom vind ik het persoonlijk contact met ouders en gastouders zo belangrijk. Om zodoende de juiste koppeling tussen ouders en gastouders te kunnen maken. Maar ook om de opvang, als deze eenmaal loopt, te begeleiden. Tijdens mijn bezoeken aan gastouders haal ik er dan ook veel voldoening uit als ik zie dat een kind op de juiste plek zit.

Isabel Zijdemans

Isabel Zijdemans

financieel medewerker

Je kindje bij de kinderopvang brengen waar je een goed gevoel bij hebt, dat vind ik belangrijk. En dat moet financieel natuurlijk goed geregeld zijn. Vragen over financiën en het recht op kinderopvangtoeslag kunt u aan mij stellen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen en wijzigen van de kinderopvangtoeslag en het eventueel aanleveren van gegevens aan de belastingdienst dan help ik u graag.

Conny de Jong

Conny de Jong

administratief medewerker

Als u naar gastouderbureau Ziezo belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Verder ben ik binnen Ziezo verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens en maak ik o.a. de offertes en plaatsingsbewijzen. Uiteraard doe ik dit zo nauwkeurig mogelijk zodat u de juiste gegevens heeft voor uw aanvraag van de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Elke dag weer een uitdaging!

Liteke Terhaar

Liteke Terhaar

bemiddelingsmedewerker en aandachtsfunctionaris regio Utrecht

Laura van Helden

Laura van Helden

bemiddelingsmewerker regio Utrecht

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.