Eencertificaat
voor gastouders

 


Certificaat voor gastouders

Gastouderbureau Ziezo heeft op 10 oktober certifcaten uitgereikt aan gastouders die het eerste deel van de training Taal- en interactievaardigehden hebben gevolgd. Onderwerpen: de interactie met de kinderen en respect voor hun autonomie.

Videotraining met feedback

Nieuw aan deze training: gastouders laten hun manier van werken aan elkaar zien door het maken en delen van filmpjes die zij thuis maken. En dat heeft een driedelig effect: je ziet jezelf aan het werk, kijkt hoe collega's hun werk doen en je krijgt van hen feedback. Dit alles uiteraard onder deskundige begeleiding van de medewerkers van Ziezo.

 
 

ERG leerzaam!

Reacties van gastouders: "Dit was heel leerzaam. Je gaat weer meer nadenken over hoe je de kinderen benadert". "Ik sta er weer bij stil hoe belangrijk het is kinderen in hun waarde te laten en te stimuleren tot zelf denken en doen". "Fijne training door met de filmpjes in kleine groepen te werken. Fijn om de andere gastouders zo aan het werk te zien. En dat er zoveel lieve gastouders zijn bij Ziezo!" "Ik zou het liefst een keer per maand zo'n trainingsavond willen".

 
 

Complimenten!

Complimenten voor deze gastouders. We hebben met plezier met hen samengewerkt en kijken uit naar het vervolg in 2018. We starten dan tevens een nieuwe groep; de data maken wij in december bekend.

 
 

Inschrijven of een vraag?

Bel ons kantoor in jouw regio. Wij helpen je graag verder.